IMENOVANO NOVO UPRAVNO VIJEĆE AZOLPP

17.01.2014

IMENOVANO NOVO UPRAVNO VIJEĆE AZOLPPU priopćenju sa zatvorenoga dijela 137. sjednice Vlade Republike Hrvatske, objavljenom 16. siječnja 2014. godine na Internetskoj stranici www.vlada.hr obznanjena su razrješenja i imenovanja članova Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet.

Za novog predsjednika Upravnog vijeća Agencije imenovan je Igor Butorac a dosadašnji predsjednik Boris Matošić je razriješen. Razriješeni su i članovi Upravnog vijeća Denis Ikić, Goran Begović, Mato Botica i Vladimir Svalina. Ksenija Košćević – Čuvalo i Hrvoje Radovanić ponovo su imenovani, a novi su članovi Zorica Lučić i Radoslav Barišić.

Tako Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet sada ima pet članova koji su imenovani kao predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture ( predsjednik Upravnog vijeća Igor Butorac te članice Zorica Lučić i Ksenija Košćević – Čuvalo ), Ministarstva financija ( Hrvoje Radovanić ) i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ( Radoslav Barišić ), a sve sukladno članku 19. stavku 3. Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu ( NN 33/06, 38/09, 87/09, 18/11 i 80/13 ).Last modified: 04.11.2019