IMENOVANO NOVO UPRAVNO VIJEĆE AZOLPP

17.01.2014

IMENOVANO NOVO UPRAVNO VIJEĆE AZOLPP



U priopćenju sa zatvorenoga dijela 137. sjednice Vlade Republike Hrvatske, objavljenom 16. siječnja 2014. godine na Internetskoj stranici www.vlada.hr obznanjena su razrješenja i imenovanja članova Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet.

Za novog predsjednika Upravnog vijeća Agencije imenovan je Igor Butorac a dosadašnji predsjednik Boris Matošić je razriješen. Razriješeni su i članovi Upravnog vijeća Denis Ikić, Goran Begović, Mato Botica i Vladimir Svalina. Ksenija Košćević – Čuvalo i Hrvoje Radovanić ponovo su imenovani, a novi su članovi Zorica Lučić i Radoslav Barišić.

Tako Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet sada ima pet članova koji su imenovani kao predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture ( predsjednik Upravnog vijeća Igor Butorac te članice Zorica Lučić i Ksenija Košćević – Čuvalo ), Ministarstva financija ( Hrvoje Radovanić ) i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ( Radoslav Barišić ), a sve sukladno članku 19. stavku 3. Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu ( NN 33/06, 38/09, 87/09, 18/11 i 80/13 ).



Last modified: 04.11.2019