Odgovor prvog zamjenika Presjednika Radničkog Vijeća gospodinu Oparovu

07.07.2014

     Kao prvi zamjenik Presjednika Radničkog Vijeća, ostao sam zatečen sa dopisom RV-u, od gospodina Oparova (Kritike Radničkom Vijeću) . Naime, tvrdnje gosp.Oparova jednostavno nisu točne i mišljenja sam da neki drugi ljudi, nama dobro znani, pokušavaju manipulirat gosp. Oparovom pa tako i RV-om.

    Na zadnjoj sjednici RV-a jednoglasno je usvojena radna grupa RV-a, za pregovore sa Upravom Jadrolinije, a na kojoj je bijo i gosp.Oparov. Za radnu grupu su jednoglasno su izabrani Presjednik i dva zamjenika (Tomislav Urlić, Nediljko Bulić i Milkica Ilijašić). Radna grupa RV-a ne može i nije ništa potpisala sa Upravom Jadrolinije, već će teme razgovora i pregovora koji su se vodili prezentirati RV-u na idućoj sjednici RV-a, koja je predviđena za 16. 07. 2014. u Splitu.

Molija bi ovim putem gosp.Damira Oparova, da ubuduće probleme koje bude imao rješava na sjednicama RV-a, u skladu sa pravilnikom o radu RV-a, a ne putem sindikalnog mejla, što nije u skladu sa pravilnikom i grubo krši.
Mišljenja sam da je ovi saziv RV-a jako kvalitetan i puno obećava, a što nekima očito ne odgovara, pa vrše pritisak na pojedine članove RV-a.
U Splitu dana 05.07.2014.g                                                      Prvi zamjenik Presjednika RV-a gosp.

                                                                                                                  NEDILJKO BULIĆ

 

Last modified: 04.11.2019