MANIPULACIJE SPH UOČI IZBORA ZA RV

03.04.2017

Poštovani kolege i kolegice,

 Po tko zna koji put Nsppbh se napada od kolega is SPH, a sada je to učinjeno na način da je na stranicama SPH, objavljen tekst pod nazivom “NSPPBH- ponovno uskraćuje prava radnicima Jadrolinije“.

 Ne znam od kuda dolazi ta riječ ponovno! Iz teksta članka koji je napisan ne vidi se nikakva poveznica Nsppbh sa navedenim naslovom, osim u citatu koji se navodi i koja nema veze  sa istinom, a to je: “..dok dva člana, također predstavnici NSPPBH…“.

 Kolege iz SPH manipuliraju i lažno optužuju Nsppbh iz samo njima znanih razloga. Naime Radničko vijeće je dana 15.02.2017. donijelo odluku o imenovanju članova izbornog povjerenstva, koja je objavljena na svim oglasnim pločama Poslodavca, a iz koje je jasno da je Radničko vijeće imenovalo članove Izbornog povjerenstva, pa ostaje nejasno kako su to onda  članovi imenovani od strane NSPPBH ?

Sljedom navedenoga u dopisu glavni tajnik SPH  gosp.Brazzoduro navodi da vođe NSPPBH siluju zakon,  na što mogu reći samo sljedeće: vodstvo Nsppbh zakone ne tumači kao kolege iz SPH, po potrebi i situaciji u kojoj se nalaze, nego isključivo kako u zakonu i piše.

 Što se tiče navoda da je vodstvu Nsppbh pamet pojeo strah od gubitka izbora, mogu samo reći da do sada NSPPBH nije izgubio niti jedne izbore od osnutka 2008. godine, a osnovan je zato što je SPH (podružnica Jadrolinija) izgubio  svoj “moralni kredibilitet”i povjerenje kod  velikog broja djelatnika Jadrolinije . Nsppbh nije tražio na prethodnim izborima od predsjednice izbornog povjerenstva da štiti nečije interese kao što su to tražili  naše “kolege” iz  SPH, te je zbog “neposluha” izbacili iz svog članstva .

 Poštovani “kolega” Brazzaduro mi nemamo nikakvog straha za izbore dok  bi ste se  Vi i   povjerenici  SPH u Jdroliniji ozbiljno trebali upitati  zašto ste počeli gubiti kredibilitet   ispred Vašeg  članstva.     Hvala Bogu  vidljivi su rezultati postojanja Nsppbh.

Ovakav način komunikacije ” kolega” Brazzaduroi  više govori o Vama, nego o onima koje prozivate , i smatram da  nije primjeren Vašem položaju i ugledu.

S poštovanjem

Last modified: 04.11.2019