SVIM DJELATNICIMA JADROLINIJE

06.04.2017

SVIM  DJELATNICIMA  JADROLINIJE

Kolegice i kolege

Dana 10. i 11. travnja 2017. održati će se izbori za predstavnike radnika u RV  Jadrolinije.
U ovim sudbonosnim  i prijelomnim trenucima  za  opstanak  Jadrolinije ( koncesijski natječaj 2018.god ) pozivamo Vas da svoje povjerenje  na predstojećim izborima iskažete  predstavnicima NSPPBH koji će kao i do sada časno i bez kompromisno  štititi interese svih zaposlenika  i nastaviti  se  nepoštedno boriti  za  opstanak Jadrolinije .


Nadamo se da smo svojim dosadašnjim radom  za dobrobit Jadrolinije iskazali svoju vjerodostojnost ,  stekli povjerenje velike većine zaposlenika i iste uspjeli osvijestiti u kakvoj se situaciji  Jadrolinija nalazi danas. Pozivamo svih da dignu glavu i zbiju redove jer je došlo krajnje vrijeme za to. Za one koji to nisu mogli ili nisu željeli shvatiti ponoviti će mo još jednom : “Jadrolinija se nalazi pred   slomom” !!


Na budućim   izabranim  predstavnicima RV u nadolazećim vremenima leži ogromna odgovornost ,kako za opstanak Jadrolinije u cjelini , tako i za očuvanje radnih mjesta i prava Vas samih . Odgovornosti se ne bojimo!Učiniti ćemo baš sve što je u našoj moći  za opstanak Jadrolinije, koja je izrasla u ono što je danas zahvaljujući  trudu i znoju kako  naših prethodnika tako i  nas samih .


Kolegice i kolege  od Vas tražimo izlazak na izbore  u što većem broju  i Vašu podršku .  Jamčimo Vam,kao i do sada, da nećemo iznevjeriti Vaše povjerenje

U ime GO NSPPBH 

Last modified: 04.11.2019