Svečano obilježena 10.godišnjica NSPPBH

27.11.2017

Svečano obilježena 10. godišnjica osnutka

12.12.2007 – 2017

NEZVISNOG SINDIKATA POMORACA PUTNIČKIH BRODOVA HRVATSKE

U subotu, 09. prosinca 2017, na adresi Drečevac 118 – KAREPOVAC održan je proslava na kojoj je obilježeno 10 godina od osnutka NEZAVISNOG SINDIKATA POMORACA PUTNIČKIH BRODOVA HRVATSKE. Na proslavi 10. godišnjice Sindikata okupili su se stari i novi članovi koji su učestvovali u osnivanju i radu NSPPBH, posebno smo bili počašćeni dolaskom prvo predsjednika Sindikata kap. Damir Rušinovića .

 

 

 

 

 

 

 

Uvažene goste prvi je pozdravio Petar Grubišić aktualni  predsjednik Sindikata, koji je ukratko predstavio 10-godišnju povijest Sindikata te rad u posljednjih godinu dana.

Kapetan Damir Rušinović podsjetio je na osnivanje i početak rada Sindikata, kao i na neke značajne događaje iz sindikalne povijesti. Nediljko Bulić također jedan od predsjednika prisjetio se lijepih ali i teških trenutaka našeg sindikata. Minutom šutnje odana je počast svim pokojnim članovima sindikata.

 

 

 

 

 

Kapetan Damir Rušinović otkrio je spomen ploču !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da se ne zaboravi  ovaj važan datum za NSPPBH – prvi predsjednik Damir Rušinovič otkrio je spomen ploču na kojoj piše : ” NA OVOM MJESTU JE 12.12.2007 OSNOVAN JE NEZAVISNI SINDIKAT PUTNIČKIH BORODOVA HRVATSKA – ZA PRVOG JE PREDSJEDNIKA IZABRAN KAPETAN DAMIR RUŠINOVIĆ. GO NSPPBH

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon završetka svečanog izlaganja našim članovima serviran je ručak –   kojeg je na posebno ukusan način pripremio naš domaćin Frane. Nakon ukusnog ručka i lijepog druženja razišli smo se u nadi da se opet ovako lijepo nađemo i prisjetimo za 10 godina. Zahvaljujemo svima koji su došli na proslavu 10-e obljetnice.

 

 

GO NSPPBH

Last modified: 04.11.2019