Poziv na sastanak NSPPBH sa Predsjednikom Hrvatske Vlade

16.07.2018

Split, 13.07.2018

 

 

 

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE

 

N/P PREDSJEDNIK VLADE

 

Gosp. Andrej Plenković

 

 

Predmet: Sastanak sa predstavnicima NSPPBH

 

 

 

Poštovani,

 

Kao najveći i najreprezentativniji sindikat u Hrvatskom pomorstvu, koji ima svog predstavnika u Nadzornom odboru i svi 11. članova  Radničkog vijeća Društva Jadrolinija, pozivamo Vas na hitan sastanak zbog novonastale situacije u Društvu Jadrolinija, poduzeća od strateškog značaja za RH.

 

Mišljenja smo da smo Vas dužni obavijestiti o veoma složenoj situaciji u Društvu i mogućnosti nastanka nenadnoknadive štete za Društvo Jadrolinija

 

Naime, u posljednje vrijeme svjedoci javnog objavljivanja povjerljivih dokumenata i curenja razno raznih informacija, s kojima se po nama nanosi ogromna šteta ugledu Jadrolinije. Isto tako sukobi unutar Uprave Društva su se prelili i na sve ostale zaposlenike Društva te postoji mogućnost da postane upitno izvršavanje svih zadaća tijekom Turističke sezone.

 

Slijedom prethodno navedenog, pozivamo Vas na zajednički sastanak s predstavnicima Nezavisnog sindikata pomoraca putničkih brodova Hrvatske te predlažemo  da Vi odredite mjesto i vrijeme budućeg sastanka, imajući u vidu sve Vaše dužnosti i obaveze Predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

S poštovanjem

Last modified: 04.11.2019