ODRŽAN SASTANAK SA MINISTROM MMPI

22.03.2021

                                                                                                             Split  22.03.2021

 

 

                     ODRŽAN SASTANAK SA MINISTROM  MMPI

 

Poštovani članovi Nsppbh,

 

U srijedu 17.03.2021. godine u Zagrebu u MMPI održan je sastanak predstavnika NSPPBH i NHS  sa Ministrom Oleg Butković i Državnim tajnikom za more Josip Bilaver. Uz predsjednika Glavnog odbora NSPPBH gosp. Nediljka Bulića, glasnogovornika Tihomir Beroš na sastanku je sudjelovao predsjednik NHS-a gosp. Krešimir Sever, pod čijim se posredovanjem sastanak i održao.

 

Na sastanku se vodili razgovori o utjecaju pandemije virusa COVID-19 na stanje u Društvu Jadrolinija, razvoju flote Jadrolinije te potpisivanju Novog Nacionalnog kolektivnog ugovora za Hrvatske pomorce u nacionalnoj plovidbi, o kojem se vode pregovori u drugom krugu 12. godina.

 

Gospodin Nediljko Bulić koji je ujedno predsjednik Radničkog vijeća i predstavnik radnika u Nadzornom odboru Društva Jadrolinija, Ministra je izvijestio i od ostalim problemima s kojim se suočavaju radnici Jadrolinije, ali i o bojazni radnika za opstojnost Jadrolinije, obzirom na  događanja u protekloj godini.

 

Sastanak je prošao konstruktivno i pozitivno te smo dobili odgovore na pitanja zbog koji smo i tražili sastanak sa Ministrom i Državnim tajnikom, uz zajednički zaključak kako će se u skladu sa mogućnostima iznaći rješenja koja su neophodna po temama o kojima se raspravljalo na sastanku.

 

 

S poštovanjem,

 

Nediljko Bulić, Predsjednik Glavnog odbora NSPPBH

 

 

Last modified: 22.03.2021